NORISreklama zná vítěze

29.03.2011 21:59

GRAFIKO B je vítězem

NORISreklama okresního přeboru,

s Hirošimou si poradil i ve finálové odvetě

 

HIROŠIMA HADR  2:3 (1:0)   GRAFIKO "B"

                  

Branky: 15. Havel, 45. Vavřina J. - 26. Šitler, 35. Nenička, 40. Prášek

Vývoj skóre: 1:0, 1:3, 2:3

První zápas: 1:5 - celkový vítěz Grafiko "B"

 

Hirošima: Vavřina O. - Sedláček, Vavřina J., Havel, Rabiňák J., Škrábek, Jelínek

           Grafiko B: Vobinuška - Kříženecký L., Šitler, Sejk, Prášek, Bedri, Nenička, Kříženecký M.

 

Rezerva Grafika se stala vítězem NORISreklama okresního přeboru 2010-2011. Po domácí výhře 5:1 porazila Hirošimu Hadr i ve druhém finálovém souboji. Tentokrát svého soka pokořila 3:2 a stvrdila tak svůj triumf. B-tým si tímto výsledkem zajistil postup do vyšší soutěže, ale o tom jestli bude v příští sezóně nastupovat v divizi, rozhodne až případný návrat „áčka“ do II. ligy.

Letošní ročník okresního přeboru nakonec vyhrál tým, který v něm původně vůbec neměl startovat. Až když se týden před startem soutěže odhlásil Ajax Sojčák, rozhodlo se vedení Grafika, že svým druhým týmem doplní počet startujících na původních osm. Vstup do soutěže neměl její pozdější vítěz nijak oslnivý, když v prvních dvou kolech podlehl Hirošimě a Virtualu. Ale ta důležitější setkání s těmito soupeři měla přijít až později - v semifinále respektive ve finále. Ale nechybělo mnoho a Grafiko se do vyřazovacích bojů vůbec neprobojovalo. Nakonec mu pomohla až výhra Virtualu v posledním kole na Spartě. „Béčko“ tak šťastně proklouzlo do postupující čtyřky a v play off vyzvalo vítěze základní části, jímž byl právě Virtual.

Nedělní odveta finále se odehrávala ve stejnou dobu, kdy A-tým Grafika hrál divizní play off v Písku a o to je výsledek 3:2 z druhého finále cennější. Domácí Hirošima musela dotahovat čtyřbrankové manko, a tak byla v odvetě aktivnějším týmem. V prvním poločase si vypracovala těsný jednobrankový náskok, když v 15. minutě překonal brankáře Vobinušku Havel, zatímco na druhé straně za Vavřinou rozezvonili hosté pouze dvakrát tyč.

Po změně stran pak Grafiko třemi brankami překlopilo vývoj zápasu na svou stranu a o celkovém vítězi finále bylo jasno. V závěru pak domácí ještě snížili na 2:3. Víc už ale nestihli, a tak se rezerva Grafika mohla radovat z vítězství nejen v tomto zápase, ale i v celém ročníku NORISreklama okresního přeboru.

text: DŠ

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

OKF Tábor